U bent hier: Dierenarts zoeken Dierenarts zoeken top 20 plaatsen Dierenarts Apeldoorn

Dierenarts Apeldoorn

Apeldoorn

In de provincie Gelderland ligt de stad Apeldoorn met bijna 160.000 inwoners. Voor alle huisdierbezitters in Apeldoorn hebben wij relevante informatie gezocht. Zo leest u hier onder andere meer over hondenbelasting, pensions, uitlaatservices en in welke hotels en restaurants u mag komen met uw hond. Ook vindt u hier relevante telefoonnummers zoals die van de dierenambulance.

Hondenbelasting Apeldoorn en Beekbergen

Als u binnen de bebouwde kom van Apeldoorn of Beekbergen woont moet u hondenbelasting betalen. De inkomsten worden gebruikt om uitlaatplaatsen te creëren en te onderhouden. Ook wordt hiermee overlast tegen gegaan. Voor meer informatie gaat u naar de website van de gemeente Apeldoorn.

Wandelgebieden Apeldoorn

Wilt u samen met uw hond een prachtige wandeling maken? Ga dan eens wandelen op de Veluwe. Bekijk hier de wandeltochten. En wat denkt u bijvoorbeeld van het Hondenbos Julianatoren, een schitterend natuurgebied of Landgoed Bruggelen. Via deze website vindt u alle losloopgebieden. De gemeente Apeldoorn heeft op haar website een kaart geplaatst met uitlaatplaatsen in Apeldoorn. Ook vindt u hier bossen waar geen aanlijnverbod geldt.

Huisdier vermist Apeldoorn

Bent u uw huisdier kwijt? Meld dit dan bij Stichting Amivedi of bij de Dierenbescherming Overgelder.

Dierenambulance Apeldoorn

Ziet u een gewond of ziek dier dat hulp nodig heeft? Bel dan de dierenambulance. Voor Apeldoorn kunt u deze bereiken via 0900-999199. Zij zijn dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 22.30 uur. U kunt ook een mail sturen naar dierenambulance@db-og.nl.

Zwemmen met de hond

Houdt uw hond van water en wilt u weten waar uw hond in de regio van Apeldoorn mag zwemmen? De gemeente Apeldoorn heeft een kaart met uitlaat mogelijkheden in Apeldoorn. Hier vindt u ook wandelgebieden met water. Vindt u het geen probleem om een eindje te rijden? Op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn vindt u het Erkemederstrand met een heus hondenstrand.

Restaurants in Apeldoorn waar honden welkom zijn

Wilt u weten waar u samen met uw viervoeter kunt dineren? Via de website www.eet.nu zoekt u eenvoudig een restaurant in Apeldoorn waar honden zijn toegestaan. Bij faciliteiten vinkt u de optie honden toegestaan aan.

Overnachten in Apeldoorn met huisdier

In Apeldoorn vindt u enkele hotels waar huisdieren zijn toegestaan. Via de website Hotelspecials kiest u voor de locatie Apeldoorn en in de filter geeft u aan dat u een hotel zoekt waar huisdieren zijn toegestaan. Zo kunt u samen met uw huisdier verblijven in Apeldoorn.

Logeeradres voor uw huisdier in Apeldoorn

Gaat u op vakantie en kunt u heeft u geen oppas voor uw huisdier? Dan is Dierenpension Beukenrode misschien de locatie voor uw hond of kat. Het pension is gevestigd in Ugchelen, nabij Apeldoorn. Ook kunt u uw hond of kat met een gerust hart laten logeren bij Dierenpension De Vos van Maarleveldhoeve in Klarenbeek. Een andere optie is dierenpension Lavoro in Apeldoorn. Voor meer pensions in de regio van Apeldoorn gaat u naar: www.dierenpension-info.nl/apeldoorn.

Kattenpension Apeldoorn

Wilt u uw kat laten logeren in een pension waar geen honden zijn toegestaan? Dan is Poezenpension ’T HEUVELDER een optie.

Hondenuitlaatservice Apeldoorn

Werkt u en heeft u geen tijd om uw hond uit te laten? In Apeldoorn en omgeving zijn verschillende hondenuitlaatservices. Wij zetten er een aantal voor u op een rij: HotDogs uitlaatservice, Blaf en Go, Doggy Care. Via de website www.hondenuitlaatservices.org kunt u meer uitlaatservices voor uw hond vinden.

Dierencrematorium of begraafplaats Apeldoorn

Is uw huisdier overleden? In Apeldoorn zelf is geen dierenbegraafplaats of crematorium. Wel kunt u terecht bij Huisdieren Crematorium Oost Nederland in Deventer. Voor meer informatie gaat u naar de website.

Informatie Apeldoorn

Ontbreekt er informatie en wilt u dat wij informatie toevoegen aan deze pagina? Neem dan contact met ons op en stuur een mail naar service@zoekdierenarts.nl. Wij zullen alle informatie zorgvuldig beoordelen en beslissen of deze aan Zoekdierenarts wordt toegevoegd.