U bent hier: Dierenarts zoeken Dierenarts zoeken top 20 plaatsen Dierenarts Breda

Dierenarts Breda

Breda

Breda, een prachtige stad in de provincie Noord-Brabant. In Breda wonen ruim 178.000 mensen. Voor alle inwoners van Breda en dierenliefhebbers hebben wij deze pagina met informatie samengesteld. Hier vindt u onder andere info over hondenbelasting, wandelgebieden, restaurants en hotels waar huisdieren welkom zijn.

Hondenbezitters Breda

Alle hondenbezitters die in Breda wonen moeten hondenbelasting betalen. Op de website van de gemeente Breda vindt u de kosten en allerlei handige informatie.

Honden en zwemmen in Breda

In de bebouwde kom is het voor honden niet toegestaan om te zwemmen in water. Buiten de bebouwde kom mogen honden wel zwemmen.

Wandelen met uw hond

In de gemeente Breda is er een zogenoemd aanlijnplicht voor honden. Er is een duidelijk overzicht van hondenuitlaatplaatsen (H) in Breda. In sommige gebieden mogen honden loslopen. Deze zijn aangeduid met de letter L.

Natuurgebied Masterbos

Hier kunt u prachtig wandelen met uw hond. Er is ook water waar de hond kan zwemmen. Kijk voor meer informatie op de website van Natuurgebied Masterbos.

Kadavers in de gemeente Breda

Ziet u langs de weg een dode kat, hond of een ander dier? Neem dan contact op met de gemeente Breda. Zij ruimen de kadavers op.

Dierencrematorium en begraafplaats Viviana

In Prinsenbeek vindt u Viviana. Hier kunt u uw huisdier laten cremeren of begraven. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.

Pensions regio Breda

Zoekt u een pension waar u met een gerust hart uw huisdier kunt laten verblijven? Dat kan bij een aantal. Via de website vindt u verschillende dierenpensions in de regio van Breda. Ideaal als u op vakantie gaat en uw huisdier niet mee kunt nemen.

Hotels waar huisdieren zijn toegestaan Breda

Er zijn ongeveer 16 hotels in de omgeving van Breda waar huisdieren welkom zijn. Via de website van Hotel Specials selecteert u bij de plaats Breda en bij faciliteit vinkt u huisdieren toegestaan aan. Handig als u overnacht in Breda en uw huisdier mee wilt nemen.

Restaurants Breda

Via de website www.eet.nu kunt u niet alleen zoeken op restaurants in Breda. U kunt ook zoeken op restaurants waar honden zijn toegestaan. U kiest dan voor faciliteiten en vinkt de optie honden toegestaan aan.

Dierenambulance Breda

Gewonde of zwervende dieren worden opgehaald door de dierenambulance. U kunt de dierenambulance Breda 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Van maandag tot en met zaterdag kunt u de dierenambulance bereiken via 076-5712712. Buiten genoemde uren kunt u de dierenambulance bereiken via de politie. Dit geldt alleen voor spoedgevallen 0900-8844. De dierenambulance rijdt niet voor dode dieren. Hiervoor kunt u de gemeente Breda inschakelen.

Dierenbescherming Breda

De meeste gewonde dieren of zwerfdieren komen via de dierenambulance binnen bij Dierenasiel Breda en omstreken. Voor meer informatie over de opvang, of als u een huisdier uit een asiel zoekt gaat u naar de website.

Dierenpension Breda

Gaat u met vakantie en kunt u uw hond of kat niet meenemen? Dan kunt u uw huisdier naar een dierenpension in Breda brengen. Wat denkt u van Doggys Holiday of Dierenpension Dubois?

Uitlaatservice Breda

Zoekt u iemand die uw hond kan uitlaten wanneer u dit niet kunt? Dan kunt u het beste kiezen voor een hondenuitlaatservice. Via de website vindt u vast diegene die uw hond wil uitlaten.

Informatie Breda

Uiteraard houden wij deze pagina actueel. Ontbreekt er volgens u informatie of leest u onjuiste informatie? Stuur dan een mail naar service@zoekdierenarts.nl. Wij beoordelen de informatie en zullen dan besluiten of de informatie wordt aanpast of toegevoegd.