U bent hier: Dierenarts zoeken Dierenarts zoeken top 20 plaatsen Dierenarts Den Haag

Dierenarts Den Haag

Den Haag

Eén van de grootste gemeenten in Nederland. Dat is de gemeente Den Haag. De stad telt ruim 500.000 inwoners. Deze pagina is samengesteld voor alle dierenliefhebbers uit Den Haag. Hier vindt u bijvoorbeeld informatie over hondenbelasting, dierenpensions en wandelgebieden.

Hondenbezitters Den Haag

Bent u van plan om een hond te nemen? Houd er dan rekening dat u in de gemeente Den Haag hondenbelasting moet betalen. Meld binnen 14 dagen uw hond aan. U kunt na 14 dagen de hond ook nog aanmelden, maar dan riskeert u wel een boete. Voor meer informatie over hondenbelasting in Den Haag gaat u naar de website van de gemeente.

Wandel- en losloopgebieden regio Den Haag

Zoekt u wandelgebieden waar uw hond los mag lopen? Wat denkt u van Bosjes van Poot, Recreatiegebied Madestein, Haagse Bos, Kijkduin, Ockenburg, Scheveningse Bosjes, Duinbos, Hondenstrand Duindorp, of het strand van Scheveningen? Op de website vindt u alle loosloopgebieden in de regio van Den Haag. Ook heeft de gemeente Den Haag een speciale hondenkaart gemaakt. Hier vindt u wandelgebieden in Den Haag.

Zwemmen met uw hond Den Haag

Den Haag ligt vlakbij het strand. Hier kan uw hond heerlijk in het zeewater zwemmen. Houd er wel rekening mee dat op sommige stranden beperkingen gelden. Bekijk daarom de hondenkaart van de gemeente Den Haag.

Nuttige telefoonnummers

Heeft u vragen over het hondenbeleid van gemeente Den Haag? Dan belt u 14070. Is uw hond weggelopen? Dan kunt u contact opnemen met Stichting Amivedi Nederland 0900-2648334.

Dierenbescherming afdeling Den Haag

De Dierenbescherming in Den Haag komt op voor verwaarloosde en achtergelaten dieren. U kunt hen bereiken via 070-3924289. Voor meer informatie gaat u naar de website www.haagsedierenbescherming.nl.

Asiel Den Haag

Bent u op zoek naar een hond of kat? Ga dan naar het asiel in Den Haag. Het asiel vangt dieren op en hoopt een baasje te vinden. U kunt het asiel in Den Haag bereiken via 070-3661806. Of ga naar de website voor meer info.

Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o.

Ziet u gewonde dieren of vindt u bijvoorbeeld een poes met kittens? Neem dan contact op met de Dierenambulance Den Haag 070-3282828.

Hondenbescherming Den Haag

De Hondenbescherming komt op voor het welzijn van honden en voor verantwoord hondenbezit. Zij zijn van 09.30 – 15.30 uur bereikbaar via het telefoonnummer 070-3388538. Er is ook een website van de Hondenbescherming Den Haag.

Dierencrematorium en begraafplaats Den Haag

Is uw geliefde huisdier overleden? Dan wilt u natuurlijk een gepast afscheid. Dat kan bij Dierencrematorium Den Haag  of Haaglanden Huisdieren Crematorium (H.H.C.). Wilt u liever uw huisdier begraven? Dat kan bij Dierenbegraafplaats Groenendijk in Hazerswoude-Rijndijk op slechts een half uur rijden van Den Haag.

Uitlaatservice Den Haag

Heeft u geen tijd om uw hond uit te laten? Of bent u slecht ter been? Dan kunt u een uitlaatservice inschakelen. Zij laten uw hond uit. Dit kan bij Easydog, De Uitlaatjuf of Roger’s Roedel. Alle uitlaatservices zijn in Den Haag gevestigd.

Dierenpensions Den Haag

Bij Dierenpension Den Haag kunnen uw kat en kleine huisdieren overnachten als u bijvoorbeeld op vakantie gaat en uw huisdier niet mee kunt nemen. In het Haags Dierencentrum kunnen zowel honden als katten overnachten.

Hotels Den Haag waar huisdieren zijn toegestaan

In de regio van Den Haag zijn ruim 20 hotels waar huisdieren zijn toegestaan. U vindt ze eenvoudig via de website www.hotelspecials.nl. U selecteert Den Haag en bij faciliteiten vinkt u huisdieren toegestaan aan.

Restaurants in Den Haag

Bent u een dagje in Den Haag en wilt u uit eten? En wilt u uw hond graag meenemen? Via de website www.eet.nu kunt u restaurants zoeken waar u welkom bent met uw hond. U voert bij de plaatsnaam Den Haag in en bij faciliteiten vinkt u de optie honden toegestaan aan.

Informatie Den Haag

De informatie op deze pagina is met de grootste zorg samengesteld. Ontbreekt er informatie of ziet u informatie die niet juist is? Neem dan contact met ons op via service@zoekdierenarts.nl. Wij beoordelen de informatie en zullen dan besluiten of de informatie wordt aanpast of toegevoegd.