U bent hier: Dierenarts zoeken Dierenarts zoeken top 20 plaatsen Dierenarts Eindhoven

Dierenarts Eindhoven

Eindhoven

De gemeente Eindhoven telt ruim 200.000 inwoners en ligt in de provincie Noord-Brabant. Bent u dierenliefhebber? Op deze pagina vindt u allerlei informatie over bijvoorbeeld hondenbelasting, dierenpensions, mooie wandelgebieden voor u én uw hond en hotels waar huisdieren zijn toegestaan. Ook vindt u hier belangrijke telefoonnummers.

Hondenbelasting Eindhoven

Iedere hondenbezitter in Eindhoven moet hondenbelasting betalen. Als u een hond neemt, moet u dit melden bij de gemeente Eindhoven. Op de website van de gemeente vindt u belangrijke informatie zoals wat te doen bij verhuizing, de tarieven en betalingsmogelijkheden. Ook als uw hond niet buitenkomt, bent u hondenbelasting verschuldigd.

Losloopgebieden in Eindhoven

De gemeente Eindhoven heeft een kaart op haar website waar u kunt zien waar uw hond los mag lopen . Eindhoven telt meer dan 30 losloopgebieden. Dit zijn de enige plekken in Eindhoven waar uw hond niet aangelijnd hoeft te worden. Ruim wel altijd uw hondenpoep netjes op. Bij de losloopgebieden staan borden met regels. Lees deze goed en houd u aan de regels.

Wandelgebieden Noord-Brabant

Wilt u lekker wandelen met uw hond in een prachtig natuurgebied? Via de website vindt u de mooiste wandelgebieden in Noord-Brabant voor u én uw hond.

Uitlaatservice Eindhoven

Kunt u zelf uw hond niet uitlaten omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent? Of omdat u aan het werk bent? Dan kunt u uitlaatservice Gaatiemee.nl inschakelen. Ook als uw hond een nachtje moet overnachten is dat geen enkel probleem. Hondencentrum Fikkie laat uw hond ook graag uit. Gaat u met vakantie en zoekt u een oppas voor uw hond? Laat uw hond dan overnachten bij Fikkie. Een andere mogelijkheid is hondenuitlaatservice Alle Riemen Los.

Dierenbescherming en dierenambulance regio Eindhoven

Ziet u een dier in nood? Neem dan contact op met de dierenambulance Eindhoven. U kunt de dierenambulance bereiken via 0900-1120000 (24 uur per dag, €0,15 per minuut). Voor dierverwaarlozing kunt u contact opnemen met de dierenbescherming. Ook als uw huisdier vermist is kunt u terecht bij de dierenbescherming. Voor meer informatie gaat u naar de website.

Zwemmen met de hond regio Eindhoven

Bij recreatiegebied IJzeren Man in Vught kunt u samen met uw hond zwemmen. Dit recreatiegebied ligt op ongeveer een half uur rijden van Eindhoven. Op slechts een kwartier rijden vanaf Eindhoven vindt u Het Gat van Waalre. Een prachtige plas waar uw hond kan zwemmen.

Asiel Eindhoven

Stichting Dierenopvangcentrum De Doornakker in Eindhoven vangt huisdieren op. Zij verzorgt de dieren. Zoekt u een huisdier? Kijk dan eens bij Stichting Dierenopvangcentrum De Doornakker.

Dierencrematorium Eindhoven

Is uw huisdier overleden? Dan kunt u terecht bij Huisdieren Uitvaartcentrum De Kempen. Hier kunt u op gepaste wijze afscheid nemen van uw huisdier.

Dierenpensions Eindhoven

Er zijn enkele adressen waar u uw huisdier met gerust hart kunt achterlaten als u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Dit kan bij onder andere Filozoika en Dierenpension Happy Valley. Alleen honden kunnen terecht bij Gaatiemee.nl en Fikkie.

Hondenschool Eindhoven

Voor honden gedragstherapie, hondenopvoeding, het maken van een raskeuze of een privétraining gaat u naar Very Imortant Dogs.

Hotels Eindhoven waar huisdieren zijn toegestaan

Zoekt u een hotel waar huisdieren zijn toegestaan in de regio Eindhoven? Er zijn ongeveer 14 hotels in de omgeving en in Eindhoven waar u met uw huisdier kunt overnachten. Via de website www.hotelspecials.nl zoekt u op plaatsnaam. Bij faciliteiten vinkt u huisdieren toegestaan aan. Alle hotels waar huisdieren zijn toegestaan verschijnen nu op uw beeldscherm.

Restaurants Eindhoven

Vertoeft u een dagje in Eindhoven en zoekt u een restaurant waar uw hond ook welkom is? Op de website www.eet.nu selecteert u als plaatsnaam Eindhoven. Bij faciliteiten kiest u voor honden toegestaan.

Informatie huisdieren Eindhoven

De informatie op deze pagina is met zorg samengesteld. Wilt u dat wij informatie toevoegen? Stuur dan een mail naar service@zoekdierenarts.nl. Wij beoordelen de informatie en beslissen of de informatie wordt toegevoegd aan de website.