U bent hier: Dierenarts zoeken Dierenarts zoeken top 20 plaatsen Dierenarts Emmen

Dierenarts Emmen

Emmen

De grootste gemeente van de provincie Drenthe. Dat is Emmen. De gemeente Emmen telt bijna 110.000 inwoners. Speciaal voor alle dierenliefhebbers in Emmen hebben wij met zorg informatie verzameld. U vindt hier informatie over hondenbelasting, mooie wandelgebieden voor u én uw hond en handige telefoonnummers.

Hondenbelasting Emmen

In veel gemeenten wordt hondenbelasting geheven. Bent u hondenbezitter in de gemeente Emmen? Dan hoeft u geen hondenbelasting te betalen.

Dierenpolitie

Ziet u een dier in nood door een ongeluk, mishandeling of verwaarlozing? Bel dan 144. Dit nummer is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar tegen lokaal tarief.

Vermiste, gevonden of dode dieren, dierenambulance

Bent u uw huisdier kwijt? Of heeft u een huisdier gevonden? Bel dan het regionale meldnummer: 0900-1122362. Ook als u een dier dood heeft aangetroffen.

Wandelgebieden Emmen

Emmen wordt omringd door bossen. U kunt prachtig wandelen met uw hond in het Valtherbos. Via de website ziet u meer losloopgebieden in de provincie Drenthe.

Zwemmen met uw hond Emmen

Bij veel hondenliefhebbers bekend: Het gat van Jansen. Dit is een oude zandafgraving waar u een wandeling kunt maken met uw hond. Ook kan uw hond zwemmen in het water. In Gieten, op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Emmen vindt u aan de Nijslootweg een zandgat. Ook in het bos van Schoonloo bij Ellertshaar bevindt zich een zandafgraving. Is uw hond een echte waterrat? Dan zijn bovenstaande wateren een aanrader.

Hondenuitlaatservice Emmen

Bent u slecht ter been of heeft u simpelweg geen tijd om uw hond uit te laten? Schakel dan Hondenuitlaatservice Emmen in.

Dierenpension Emmen

Kunt u even niet op uw huisdier passen omdat u op vakantie gaat? Kattenliefhebbers brengen dan hun kat naar Kattenhotel Emmen, het logeeradres voor uw kat. Honden kunnen terecht bij Dierenpension Het Hegeveld in Exloo.

Asiel Emmen

Er is geen asiel in de gemeente Emmen. Alle dieren in Drenthe worden naar het Drents Dierentehuis in Beilen gebracht. Het asiel vangt dieren op en verzorgt deze. Zoekt u een hond of een kat? Ook dan kunt u terecht bij het asiel in Beilen.

Dierencrematorium en begraafplaats Emmen

Is uw huisdier overleden? Dan wenst u natuurlijk een gepast afscheid. En dat is precies hetgene wat Dierenbegraafplaats Emmen kan bieden. U kunt kiezen voor het begraven of cremeren van uw huisdier.

Hotels Emmen waar huisdieren zijn toegestaan

Emmen heeft enkele hotels waar huisdieren zijn toegestaan. Wat denkt u van Van der Valk? Of Hampshire Emmen? Ook bij Hotel ten Cate zijn huisdieren welkom. Via de website van www.hotelspecials.nl zoekt u op plaatsnaam, in dit geval Emmen. Dan vinkt u bij faciliteiten huisdieren toegestaan aan.

Restaurants in Emmen

Bent u een dagje uit in Emmen en wilt u uit eten? Zoekt u een restaurant waar ook uw hond welkom is? Ga dan naar de website van www.eet.nu. Voer als plaats Emmen in en vink bij faciliteiten honden toegestaan aan. Staat er niet duidelijk vermeld op de website dat honden zijn toegestaan? Dan adviseren wij u om het restaurant te bellen.

Informatie Emmen

Mist u informatie of wilt u dat wij deze aanpassen of aanvullen? Stuur ons dan een mail. Dit kan via service@zoekdierenarts.nl. Wij zullen beoordelen of de informatie wordt gewijzigd of toegevoegd.