U bent hier: Dierenarts zoeken Dierenarts zoeken top 20 plaatsen Dierenarts Haarlem

Dierenarts Haarlem

Haarlem

Haarlem, de hoofdstad van de provincie Noord-Holland, telt ruim 150.000 inwoners. Woont u in Haarlem of gaat u binnenkort verhuizen of op vakantie naar Haarlem en bent u dierenliefhebber? Wilt u weten of u hondenbelasting in de gemeente Haarlem moet betalen? Of wat mooie wandelgebieden voor u én uw hond zijn? Op deze pagina vindt u allerlei handige informatie.

Hondenbelasting Haarlem

Iedere hondenbezitter in Haarlem moet hondenbelasting betalen. Meld uw hond dan ook aan bij de gemeente Haarlem. Via de website van de gemeente vindt u de geledende tarieven. Als u uw hond uitlaat in Haarlem bent u verplicht om uw hond aan te lijnen. Ook heeft u opruimplicht als uw hond gepoept heeft. Uw hond mag alleen loslopen als dit duidelijk aangegeven staat. Dit kunt u herkennen aan het bordje met de tekst ‘losloopplaats’.

Dierenambulance Haarlem

De vrijwilligers van de Dierenambulance Haarlem kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken  via 023 - 533 43 23. U kunt de medewerkers bellen als u uw huisdier gewond is. Ook als u een gewond zwerfdier ziet. Zij verlenen eerste hulp en zullen het dier naar een dierenarts vervoeren voor verdere zorg. Wilt u meer informatie over de werkwijze van Dierenambulance Haarlem? Ga dan naar de website.

Dierenpolitie Haarlem

Ziet u een dier  in nood? Bel dan direct de dierenpolitie. Zij zijn bereikbaar via 144. Via dit landelijke telefoonnummer kunt u dierenmishandeling en dierenverwaarlozing melden. De dierenpolitie staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor dieren klaar.

Wandelen met de hond in Haarlem en omgeving

Maakt u graag een wandeling met uw hond en wilt u weten waar de mooiste wandelgebieden van Haarlem en omgeving zijn? Wij geven u graag enkele tips. Wat denkt u bijvoorbeeld van natuurgebied de Molenplas/Meerwijkplas? Of de Veerplas? Ook kunt u een prachtige wandeling maken in stadspark Julianapark of Haarlemmerhout. Natuurlijk kunt u ook met uw hond een prachtige wandeling maken op het strand.

Hondenuitlaatservice Haarlem

Woont u in Haarlem en kunt u uw hond niet uitlaten? Dan is een hondenuitlaatservice misschien wel iets voor u. Hondenuitlaatservice De Dierenvrienden laten honden in de regio Haarlem uit. Ook hondenuitlaatservice Ren je Rot laat uw hond uit. Natuurlijk zijn er nog meer uitlaatservices in Haarlem of omgeving. Die kunt u eenvoudig vinden als u zoekt op hondenuitlaatservice Haarlem.

Dierenpension Haarlem

Gaat u op vakantie of kunt u om een andere reden tijdelijk niet voor uw huisdier zorgen? En is er niemand die u kent die voor uw huisdier kan zorgen? Dan is een dierenpension een oplossing. In Haarlem en omgeving zijn meerdere dierenpensions. Speciaal voor katten zijn pension Poekie en kattenhotel Minoes. Via deze website vindt u dierenpensions in de regio van Haarlem.

Asiel Haarlem

In de regio Haarlem vindt u  Dierenasiel Haarlemmermeer en Kennemer Dierentehuis. Speciaal voor vogels en egels is de Stichting Vogelrampenfonds opgericht. Zij verzorgen gewonde en zieke vogels en egels.

Dieren-begraafplaats en crematorium Haarlem

In Haarlem zelf is geen dierenbegraafplaats of crematorium. De dichtstbijzijnde vindt u in Ijmuiden of in Amsterdam. Ook in Zevenhoven vindt u een dierenbegraafplaats.

Huisdiervriendelijk hotel Haarlem

Een hotelovernachting met uw huisdier in Haarlem? Dat kan. Maar in welk hotel zijn huisdieren toegestaan? Via de website www.hotelspecials.nl kunt u eenvoudig een hotel zoeken waar huisdieren welkom zijn. Zoek op plaatsnaam, in dit geval Haarlem. Dan vinkt u bij faciliteiten huisdieren toegestaan aan. Direct verschijnen op uw beeldscherm hotels in de regio van Haarlem waar u met uw huisdier kan overnachten.

Restaurants in Haarlem

Zoekt u een eetgelegenheid in Haarlem waar uw hond ook welkom is? Doe dit dan eenvoudig via de website van www.eet.nu. U start met het invoeren van de plaatsnaam. Bij faciliteiten vinkt u honden toegestaan aan. U krijgt dan een overzicht van restaurants waar uw hond ook is toegestaan. Wij raden u altijd wel aan om het desbetreffende restaurant te bellen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Informatie Haarlem

Mist u informatie of staat er verouderde informatie op deze pagina? Stuur dan een mail naar service@zoekdierenarts.nl. Wij behandelen uw mail en zullen de informatie beoordelen. Dan beslissen wij of de informatie toegevoegd wordt aan deze pagina.