U bent hier: Dierenarts zoeken Dierenarts zoeken top 20 plaatsen Dierenarts Hoogezand

Dierenarts Hoogezand

Hoogezand

De stad Hoogezand ligt in de provincie Groningen. Samen met Sappemeer is Hoogezand een gemeente. Hoogezand zelf telt ruim 20.000 inwoners. Bent u dierenliefhebber en woont u in Hoogezand? Wilt u weten of u hondenbelasting moet betalen? Of waar u mooie wandelgebieden vindt waar u met uw hond lekker kan wandelen? Op deze pagina proberen wij u zoveel mogelijk informatie te geven.

Hondenbelasting Hoogezand

U hoeft uw hond niet te melden bij de gemeente Hoogezand-Sappemeer. In Hoogezand hoeft u namelijk geen hondenbelasting te betalen. In Hoogezand geldt wel een aanlijnplicht. Dit betekent dat uw hond niet los mag lopen. De hond hoeft niet aangelijnd te zijn op de zogenoemde uitrenvelden. Deze zijn duidelijk aangegeven. Honden zijn verboden in zandbakken, speel-tuinen en weiden.

Dierenambulance Hoogezand

Ziet u een gewond of een ziek dier? Bel dan de Dierenambulance Groningen. U kunt de vrijwilligers op werkdagen bereiken van 08.00-21.30. Op zaterdag zij zijn bereikbaar van 09.00-21.30 en iedere zondag van 10.00-21.30. Het infonummer is 050-5791900 en het alarmnummer  050-5791909. Voor meer informatie over de Dierenambulance van de regio Hoogezand gaat u naar de website.

Dierenpolitie Hoogezand

Als u een dier in nood ziet, dan belt u direct de dierenpolitie. U kunt de dierenpolitie bereiken via 144. Dit is een landelijk telefoonnummer waar u dierenmishandeling en dierenverwaarlozing kunt melden. De dierenpolitie staat altijd voor (huis)dieren klaar. Zij zijn 7 dagen per week bereikbaar en dat 24 uur per dag.

Wandelen met uw hond in Hoogezand

In Hoogezand zelf geldt een aanlijnplicht. Zoekt u mooie wandelgebieden waar uw hond los mag lopen? Het Adriaan Tripbios in Sappemeer is een prachtig natuurgebied waar dat mag. Er is zelfs zwemwater. U kunt uw auto parkeren aan De Vosholen / hoek Tripcompagniesterweg.

Hondenuitlaatservice Hoogezand

Kunt u om welke reden ook uw hond niet zelf uitlaten? Dan kunt u een hondenuitlaatservice inschakelen. Dat kan bijvoorbeeld bij Honden Uitlaatservice Bianca.

Dierenpension Hoogezand

Heeft u een knaagdier en zoekt u tijdelijke opvang voor uw huisdier? Dat kan bij Bunny’s Holiday in Hoogezand. Alle huisdieren zijn welkom bij Dierenpension Plexat in Veendam. Honden en katten kunnen logeren bij Dierenpension Eelde.

Asiel Hoogezand

In Hoogezand zelf zit geen asiel. Dierenbescherming afdeling Groningen heeft 2 asiels waar dieren opgevangen worden. De één bevindt zich in Winschoten en de ander in Zuidwolde. Voor meer informatie gaat u naar de website.

Dierenbegraafplaats en crematorium

Natuurlijk wilt u op gepaste wijze afscheid nemen van uw overleden huisdier. Dat kan in Stadskanaal bij Dierencrematorium Stadskanaal.

Hotel en restaurants in  Hoogezand waar huisdieren zijn toegestaan

In Hoogezand bevinden zich geen hotels of restaurants waar huisdieren zijn toegestaan.

Informatie Hoogezand

Ontbreekt er informatie of staat er misschien verouderde informatie op deze pagina? Stuur dan een mail naar service@zoekdierenarts.nl. U kunt ons ok benaderen als u informatie wilt laten toevoegen. Wij behandelen uw mail zo snel mogelijk en besluiten of de informatie wordt aangepast of toegevoegd aan deze pagina.