U bent hier: Dierenarts zoeken Dierenarts zoeken top 20 plaatsen Dierenarts Purmerend

Dierenarts Purmerend

Purmerend

De stad Purmerend ligt in Noord-Holland en telt bijna 80.000 inwoners. Voor dierenliefhebbers in Purmerend en omgeving hebben wij allerlei handige informatie verzameld. Zo vindt u hier mooie wandelgebieden, maar ook belangrijke telefoonnummers.

Hondenbelasting Purmerend

Iedere hondenbezitter moet zijn of haar hond aanmelden bij de gemeente Purmerend. Zoals in de meeste gemeenten in Nederland moet u hondenbelasting betalen. De bedragen en uitzonderingen vindt u op de website van de gemeente Purmerend.

Regels voor hondenbezitters Purmerend

Honden in Nederland moeten gechipt en geregistreerd zijn. In Purmerend geldt een aanlijningsplicht. Alleen in speciale zogenoemde losloopgebieden hoeft u uw hond niet aan te lijnen. Daarnaast bent u verplicht om hondenpoep zelf op te ruimen. Een aantal gebieden zijn verboden voor honden. Dit zijn trapveldjes, speeltuinen, skatebanen en vissteigers en trimbanen. Regels voor hondenbezitters Purmerend.

Wandelgebieden Purmerend

Wilt u samen met uw hond een mooie wandeling maken? Ga eens naar natuurgebied het Purmerbos of Purmerland. Hier kan uw hond heerlijk los lopen. Het Purmerbos bestaat voor het grootste deel uit losloopgebied en er is water waar uw hond lekker kan zwemmen. U kunt uw auto parkeren aan de Westerweg. Natuurgebied Purmerland heeft eveneens een zwemwater. U kunt uw auto parkeren aan Weidelandpad 3. Dit is bij het Pannenkoekenrestaurant De Boffert.

Hondvriendelijke restaurants Purmerend

Via de website van eet.nu kunt u eenvoudig een restaurant vinden waar honden ook welkom zijn. Voer bij plaats Purmerend in en vink bij faciliteiten honden toegestaan aan.

Hotels waar huisdieren ook welkom zijn in regio Purmerend

Wilt u samen met uw huisdier overnachten in een hotel in de regio Purmerend? Via hotelspecials.nl zoekt u op Purmerend en vinkt u bij faciliteiten huisdieren toegestaan aan. In de omgeving van Purmerend zijn er vier hotels waar u samen met uw huisdier welkom bent.

Tijdelijke opvang huisdier

Zoekt u tijdelijke opvang voor uw huisdier omdat u met vakantie gaat? Dan kunt u uw huisdier naar Dierenpension "De Beemstervelden" brengen.

Hondenuitlaatservice Purmerend

Bent u overdag aan het werk of bent u slecht ter been en zoekt u iemand die uw hond voor u kan uitlaten? Dan heeft Hondenuitlaatservice De-Hondenbus de oplossing voor u. Zij laten uw hond uit. U kunt ook
Hondenuitlaatservice Purmerend inschakelen.

Dierenopvangcentrum Waterland

In het Dierenopvangcentrum Waterland, in Purmerend, worden jaarlijks vele dieren opgevangen, verzorgd en waar mogelijk herplaatst.

Dierenambulance Purmerend

De Dierenambulance Purmerend biedt hulp en vervoer aan zieke en gewonde (huis)dieren. De vrijwilligers zijn bereikbaar via 0299-432338. Bekijk ook eens de website.

Uitvaartzorg huisdieren Purmerend

De dichtsbijzijnde dierenbegraafplaats in de omgeving van Purmerend, is DUC Dierencrematorium Amsterdam. U kunt uw huisdier hier laten begraven of cremeren.

Informatie Purmerend

Mist u informatie of heeft u aanvullingen? Stuur dan een mail naar service@zoekdierenarts.nl.