U bent hier: Praktische tips Algemene dierentips Is er speciale voeding voor dieren met gezondheidsproblemen?

Is er speciale voeding voor dieren met gezondheidsproblemen?

Voeding kat met diabetes

Als uw kat diabetes heeft, dan is het verstandig om de voeding van uw kat hierop aan te passen. Royal Canin, Kattovit, Interga en Hill’s hebben voor katten met diabetes speciale voeding.

Voeding kat met gebitsproblemen

Katten die een gevoelig gebit hebben hebben ander voer nodig om gebitsproblemen te voorkomen. Denk hierbij aan Whiskas Dentabits.

Voeding kat met nierfalen

Er is speciaal voer dat de nieren van uw kat ontlast. U kunt het voer van Sanabelle, Kattovit of bijvoorbeeld Beaphar proberen.

Voeding kat met obesitas

Katten die gecastreerd zijn, lopen een hoger risico op overgewicht. Fabrikanten Royal Canin, Hill’s en Josera Léger hebben voer speciaal voor katten met obesitas.

Voeding hond met diabetes

Heeft u een hond met diabetes? En wilt u weten wat u uw hond het beste kunt geven qua voer? Wat denkt u van Reddy High Fibre. Dit voer is speciaal ontwikkeld voor honden met diabetes. Ook kunt u het voer van Burns Weight Control+ of Hill's Prescription Diet Canine - W/D proberen als uw hond diabetes heeft.

Voeding hond met gebitsproblemen

Voor wittere tanden en om tandproblemen te voorkomen geeft u uw hond Hill's Prescription Diet Canine - W/D.

Voeding hond met nierfalen

Happy Dog Supreme Sano-Croq N is speciaal ontwikkeld voer voor honden met nierproblemen. Ook kunt u het voer van Integra Protect Nieren hondendroogvoer proberen.

Voeding hond met obesitas

Het is belangrijk voor de gezondheid van uw hond dat hij niet te maken krijgt met overgewicht. Er zijn voldoende fabrikanten die de voeding voor uw hond hierop hebben aangepast. Dit zijn bijvoorbeeld Purina PVD - OM en Royal Canin Veterinary Diet - Obesity Management DP.