U bent hier: Praktische tips Algemene dierentips Waarom een dierenverzekering afsluiten?

Waarom een dierenverzekering afsluiten?

Als u een huisdier heeft, dan is de kans natuurlijk aanwezig dat uw hond of bijvoorbeeld kat ziek wordt. De meeste mensen willen alles in werking stellen om hun dier te genezen. Helaas zijn daar soms hoge kosten aan verbonden. Met een dierenverzekering kunt u een hoop geld besparen. Via Zoekdierenarts.nl kunt u verschillende dierenverzekeringen met elkaar vergelijken, maar ook meteen een verzekering afsluiten.

Gezondheid van een huisdier

Als eigenaar van een huisdier wilt u natuurlijk goed voor uw dier zorgen. Daarnaast bent u dat ook nog eens verplicht. Als uw huisdier ziek is, gaat u dan ook naar een dierenarts. Aan sommige ingrepen en medicijnen zijn hoge kosten verbonden. Wilt u niet te maken krijgen met torenhoge rekeningen van uw dierenarts? Sluit dan een dierenverzekering af.

Voorkom nare beslissingen

Doordat u maandelijks precies weet hoeveel u moet betalen voor uw dierenverzekering, staat u niet voor vervelende verrassingen. Is uw huisdier ziek en moet het geopereerd worden? Dan kan dit. Lees wel altijd de voorwaarden van uw dierenverzekering goed door.

Welke dierenverzekering past het beste bij u?

Via Zoekdierenarts.nl kunt u eenvoudig verschillende dierenverzekeringen met elkaar vergelijken. De beste dierenverzekering hangt af van het type huisdier dat u heeft. Een dierenverzekering werkt net als een zorgverzekering voor mensen. U kunt kiezen voor een basisverzekering tot een uitgebreide dierenverzekering.En er is bijvoorbeeld een hondenverzekering en een kattenverzekering.

Dierenverzekering via Zoekdierenarts.nl

Via onze website kunt u op dit moment alleen een dierenverzekering afsluiten voor honden en katten. De aanbieders die u kunt vergelijken zijn: HEMA, Kruidvat, OHRA, Proteq, Petplan en inshared. Voer de gegevens van uw hond of kat in. Op basis van de door uw verstrekte informatie zal de maandelijkse premie berekend worden.

> Direct dierenverzekeringen vergelijken