U bent hier: Praktische tips Katten Kosten inslapen kat

Gerelateerde informatie

Kosten inslapen kat

Waarom kat inslapen?

Kosten inslapen katAls eigenaar en liefhebber van een kat natuurlijk een vreselijk besluit: uw kat laten inslapen. We noemen dit ook wel euthanasie. Het laten inslapen van uw kat is soms de beste en vriendelijkste keuze voor uw kat. Er zijn verschillende redenen om uw kat te laten inslapen:

Hoe kat inslapen?

Uw dierenarts bespreekt samen met u de beste opties. Als u kiest voor het laten inslapen van de kat, zijn er bij sommige dierenartsen 2 mogelijkheden. De kat kan bij uw thuis inslapen, of op de praktijk van de dierenarts. Meestal krijgt de kat eerst een narcosemiddel en daarna het euthanasiemiddel via een injectie. U mag bij de kat blijven, zo kunt u helpen om hem rustig en stressvrij in te laten slapen.

Kosten kat inslapen

De kosten voor het inslapen van de kat verschillen per dierenarts. Het hangt er van af of het thuis of op de praktijk gebeurt. Ook zijn de kosten voor de dierenarts regiogebonden. De dierenarts rekent daarnaast kosten voor het cremeren, begraven of transport van uw kat. Vergelijk daarom de tarieven van dierenartsen in uw regio. Zoek direct een dierenarts.

Andere kosten kat:

Kosten sterilisatie kat

Kosten castratie kat

Kosten inenting kat

Kosten chip kat

Zoek een dierenartsZoek productenZoek een verzekering