U bent hier: Service Nieuws Advertentiekosten voor vermist huisdier vergoed

Advertentiekosten voor vermist huisdier vergoed

Een hond  of kat die wegloopt, het kan iedereen overkomen. Advertentiekosten voor een vermist huisdier zijn prijzig en werden tot voor kort niet door een huisdierenverzekering vergoed. De Telegraaf meldt dat verzekeraar InShared, onderdeel van Achmea, sinds kort ook de vermissing van uw huisdier verzekert.

 

Huisdieren verzekeren is in Nederland de gewoonste zaak van de wereld. Baasjes kunnen kiezen uit verschillende aanbieders van huisdierenverzekeringen. Tot voor kort werden alleen dierenartskosten en eventuele crematies vergoed. InShared heeft daar nu een nieuwe dekking aan toegevoegd: vermissing. Als uw huisdier wegloopt dan wilt u hem natuurlijk zo snel mogelijk terug vinden. Een advertentie in een regionale krant kan dan een uitkomst zijn. De advertentiekosten tot €250,- worden betaald door InShared.

 

De premies van de huisdieren verzekeringen van InShared zijn afhankelijk van het ras en de leeftijd van uw hond of kat. Bij honden wordt er ook rekening gehouden met het lichaamsgewicht. Honden die ouder zijn dan 8 jaar worden uitgesloten van de verzekering. Bij katten is dit vanaf 10 jaar het geval. 
Voor de actuele premies en een persoonlijke berekening kunt u kijken op: www.inshared.nl.03-10-2012 20:39
Terug naar nieuwsoverzicht