U bent hier: Service Over deze site

Over deze site

Zoekdierenarts.nl biedt een overzicht van dierenartsen in Nederland, maar laat ook zien hoe dierenartsen beoordeeld worden door hun klanten. Zo proberen wij meer transparantie te creëren in de wereld van de diergeneeskunde. Omdat wij u op elk gebied van dienst willen zijn, vindt u op onze site ook veel informatie over klachten bij dieren, middelen en producten en huisdierverzekeringen.

GESCHIKTE DIERENARTSEN

De dierenartsen die vermeld worden op Zoekdierenarts.nl kunnen door u beoordeeld worden. Door uw beoordeling zo volledig mogelijk in te vullen, helpt u andere mensen bij het kiezen van een geschikte dierenarts. Natuurlijk kunt u ook de reacties en ervaringen van andere klanten lezen. 
Wij streven ernaar om ons ‘dierenartsenbestand’ zo uitgebreid en kloppend mogelijk te maken. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de beoordelingen die door bezoekers worden achtergelaten. Mocht u onverhoopt toch een onjuiste vermelding of beoordeling tegenkomen, dan kunt u dit laten weten via ons contactformulier.

TIPS VOOR ZOEKDIERENARTS.NL?

Zoekdierenarts.nl blijft uitbreiden. Naast een totaaloverzicht van dierenartsen in Nederland, willen wij u zo veel mogelijk goede en nuttige informatie bieden. Heeft u tips voor ons? Bijvoorbeeld over een veelvoorkomende klacht bij uw huisdier, een product dat bijzonder goed werkt of een onderwerp voor een nieuwsbericht? U kunt ons hierover mailen.